Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Bu yüzden size tavsiyemiz yerında bilirkişi ve sükselı kapı üreticileri ile çkızılışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı algı iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına ehil olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların vacip testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Açılıp - kapanma kârlevinin sorunsuz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli periyotlarla bu hâl kontrolör edilmelidir. 

Parçalanmamış çışitaların ve erişim yollarının süflida belirtilen şartlara yarar olması gerekir:

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile lokal yönetimlerin eş noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden örgülır. Bu malzemelerin kanatı nöbet, yangın kapıları alelumum özel kaplama ve kapı menteşeleri kadar sair yangın sahabet özelliklerine sahiptir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara tatminkâr olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

İnsanlar tarafından kullanılmak üzere tasarlanan her yapı, yangın yahut gayrı ivedili durumlarda kullanıcıların hızla kaçışlarını sağlayacak yeterli kaçış yolları ile donatılır.

Gereç: Yangın baplarında ekseri çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha dayanırlıklidir.

Yangın Bapsı Tatbikat Amacı Yangın kapılarının üretim amacı beniâdem sağlamlığını koruyup yangın ve tütün gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın bapsı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da aşina bu kollar normal kapı kolu kabilinden mümkün.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en tatminkâr yükselmek politikamıza mutabık olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı, bir binada meydana mevrut yangın yerinde yangının öteki bölgelere yayılmasını hapsetmek bâtınin mutasavvertır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve belirli bir yangın direncine sahiptir.

Yangın merdiveni imalatında mutlaka her katta, bizatihi kapanabilen Yangın Merdiveni Kapısı yangın kapısı bulundurmak zorunludur.

Yangın kapısı kilidi asılmışrken özen edilmesi müstelzim en önemli uzuv panik pas ile uyumlu olması, ürkü bara kısaca yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin bilgisiza düşmesidir.

Report this wiki page